Centrum voor beroepsreferenties van de Metaalverwerkende Nijverheid en de Technologische Industrie

Nieuws

Uitzending « Modes d’emploi » van Télé Bruxelles », gewijd aan IRIS TECH+

Op 19 februari, wijdde Télé Bruxeles haar uitzending “modes d’emploi aan de drie aktiviteitspolen van IRIS TECH+.
U kan deze uitzending bekijken via deze link (Franstalige uitzending) Clic hier

IRIS TECH+, levert haar eerste “International Welder” diploma’s af

Sinds februari 2011, is IRIS TECH+ officieel erkend als ATB (Aproved Training Body), hierdoor is ze gemachtigd om de “Internationale Lasser” diploma’s af te leveren.
De “International Welder” richtlijn werd op een internationaal niveau uitgewerkt, om de theoretische en de praktische eisen vast te leggen die toelaten om een lasser in opleiding te kwalificeren.

De diploma’s worden behaald na het slagen in een theoretische test en een praktisch examen onder controle van een onafhankelijk certificeringorganisme.

IRIS TECH+, heeft besloten om zich aan te sluiten bij deze opleiding- en certificeringmethode, teneinde de kwaliteit en de objectiviteit van de verworven competenties van haar lassers te garanderen.

OESO vermeldt IRIS TECH+ en het EOLUS-project

In zijn Belgisch rapport Des emplois pour les jeunes / Jobs for Youth Belgique citeert de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) de acties van IRIS TECH+, en in het bijzonder het EOLUS-project...

Lees meer: OESO vermeldt IRIS TECH+ en het EOLUS-project

Télé Bruxelles informeert de Brussels werkzoekenden en werkgevers

Via bijhorende link, heeft u de online toegang tot de uitzending “modes d’emploi” van 21 maart, gewijd aan IRIS TECH+ en aan de knelpuntberoepen (Franstalige uitzending) Clic hier

:: Laatste nieuws